Menu Sluiten

Tussenvloeren


Tussenvloeren

Informatie over tussenvloeren.

Tussenvloeren zijn een recente ontwikkeling in de commerciele bouw. Hun belangrijkste voordelen ten opzichte van de bestaande hoofdverdiepingen zijn dat zij een grotere ruimte bieden en voor uiteenlopende doeleinden kunnen worden gebruikt.

Zij zijn ook gemakkelijker te bouwen dankzij hun tussenconstructie, die flexibele vloerconfiguraties en de integratie van nieuwe structurele componenten mogelijk maakt. Zij hebben halfhoge plafonds die tweemaal zo hoog zijn als de normale, en bevinden zich halverwege tussen de hoofdverdiepingen.

Tussenvloeren bieden een aantal voordelen, waaronder meer beschikbare ruimte, verbeterde functionaliteit, lagere onderhoudskosten, meer stahoogte en meer comfort, kortere bouwtijd, minder lawaai en een betere levenskwaliteit, enz.

Deze voordelen worden toegeschreven aan het feit dat zij flexibeler zijn dan de hoofdverdieping, zij een extra ruimte bieden voor voetgangersverkeer, zij een betere doorstroming van materialen, lucht en water bieden, en zij zich bevinden op het hoogste gedeelte van een constructie.

Deze voordelen verbeteren de levenskwaliteit van het pand. Zo is de beschikbare ruimte in de mezzanine vloeren voldoende om al het noodzakelijke materiaal op te slaan en te onderhouden dat voor vlotte verrichtingen wordt vereist.

Tussenvloeren bieden het voordeel dat zij op hogere niveaus worden gebouwd, in vergelijking met de begane grond.

Dit laat hen toe om uitstekende opslagruimte voor elk materiaal te verstrekken, dat anders teveel ruimte zou innemen. Mezzanineconstructies zijn ook beter uitgerust met voorzieningen zoals waterleidingen, elektrische bedrading, airconditioningsystemen, elektrische schakelaars en verlichting.

Bovendien zijn de maximale gewichtscapaciteit, het laagste steunniveau en de laagste minimumhoogte andere belangrijke factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de constructie van tussenvloeren.

Info over tussenvloeren

Interesse in Tussenvloeren

Wat kunnen we nog vertellen over tussenvloeren.

Tussenvloeren kunnen worden geconstrueerd met gebruikmaking van diverse materialen, zoals hout, staal, stof, glas of beton.

Het vloeroppervlak dat beschikbaar is om verschillende types van goederen op te slaan hangt van het type van opslagstructuur af die wordt geïnstalleerd. Bijvoorbeeld, sommige structuren staan voor minimale opslag van kleding toe, terwijl anderen zware punten kunnen opslaan.

De opslagcapaciteit van mezzanine vloeren kan verder door het gebruik van ruimteverdelers of rekken worden verhoogd.

Meer info over tussenvloeren nu op www.mva.be.

Tags

Aanpasbare Trappen Tussenvloeren | Leveranciers Opslagruimte Tussenvloer | Leveranciers Platformen | Leveranciers Robuuste Tussenvloer | Leveranciers Tussenvloer Op Stelling | Leveranciers Tussenvloer V |